Chia taart met bosvruchten

Toen ik mijn chia-pudding aan het opeten was, bedacht ik me dat je hier ook best een taart van kon maken en dat is gelukt! Deze taart hoef je niet te bakken en is binnen een half uurtje klaar!

Wat heb je nodig?

  • 160 ml melk
  • 120 gr havermout
  • 80 gr tarwebloem
  • 6 el zoetstof (poeder)
  • 130 gr chiazaad
  • 330 gr magere kwark
  • Taartvorm bekleed met bakpapier
  • Doosje diepvries fruit

Hoe maak je het?

Ontdooi het fruit. Doe 100 ml melk, havermout, tarwebloem en 3 el zoetstof in een schaaltje en meng totdat je een dik mengsel krijgt. Druk dit mengsel in de taartvorm, dit is de bodem. Doe nu 60 ml melk, 3 el zoetstof, 130 gr chiazaad en de kwark in een schaaltje en meng. Meng hier het fruit door en giet dit mengsel in de taartvorm, Zet de taart 30 minuten in de koelkast tot deze is opgestijfd. Nu kan je de taart uit de koelkast halen en aansnijden. Enjoy!

 

 




Geef een reactie

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

Close