Bounty taart NO BAKE

Bounty taart no bake

Kokos, chocolade, bounty’s, allemaal heerlijk! Gelukkig hoef je nu geen ongezonde bounty’s meer te eten.. een verantwoorde bounty, maar dan een HELE taart, die je niet hoeft te bakken. Meer hoef ik niet te zeggen denk ik! Snel maken deze bounty taart

Bounty taart no bake

Wat heb je nodig?

  • Blender of keukenmachine
  • Taartvorm (18 cm of kleiner) met bakpapier

Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je: met de code JACKY krijg jij 5% korting op je bestelling!

Hoe maak je de bounty taart?

Week de cashewnoten 5 minuten in kokend water zodat deze zacht worden. Doe ondertussen de dadels, 25 gr kokosolie, havermout en cacaopoeder in de blender of keukenmachine en meng tot een poederig mengsel. Druk dit mengsel in de taartvorm, dit is de chocolade laag. Zet dit nu even in de koelkast. Doe de geweekte cashewnoten in de blender of keukenmachine, samen met de kokosmelk, kokosrasp (houd wat apart voor de garnering), zoetstof en de rest van de kokosolie. Meng tot een glad mengsel. Giet dit mengsel op de chocoladelaag en zet een nacht in de koelkast. Kan je niet zo lang wachten? Zet dan even in de vriezer. Strooi tot slot nog wat kokosrasp over de taart en eventueel vers fruit. Klaar is je bounty taart!

Gek van bounty? Kijk ook eens naar het recept van het bounty ijs.

Dit is een gesponsorde blogpost




Close