Baked Oats Speculoos

Baked oats speculoos

Het is weer herfst en als het buiten kouder wordt heb ik altijd zin in warme, zoete gerechten. Havermoutpap, zoals deze nutty oats, is daar altijd geschikt voor. Maar ik ben ook gek op baked oats, havermout uit de oven dus. Bij KoRo bestelde ik vegan speculaaspasta en daar maakte ik deze baked oats speculoos mee. Net alsof je een taartje eet. Daar wil iedereen wel zijn dag mee beginnen toch?

Veel van mijn ingrediënten shop ik bij KoRo. KoRo verkoopt natuurlijke producten zoals superfoods, exoten, noten en gedroogd fruit. Wil jij de producten van KoRo ook eens proberen? Met de code JACKY krijg je een leuke korting op je bestelling!

Wat heb je nodig (voor 2 personen)?

Hoe maak je deze baked oats speculoos?

Deze baked oats speculoos maak je heel makkelijk. Verwarm de oven voor op 180 graden. Je doet alle ingrediënten in een kom en mengt alles door elkaar. Verdeel het mengsel over 2 ovenschaaltjes en zet de oats 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Baked oats speculoos
Liefs jacky

Dit is een gesponsorde blogpost
Close