Aroma diffuser voor de gezondheid?

Het gebruik van een aroma diffuser in huis begint steeds meer toe te nemen en kent vele voordelen. Nare geurtjes in huis? Droge lucht? Verkouden of slaapt je kindje niet goed? Een aroma diffuser kan helpen!

Aroma diffuser

Een aroma diffuser is een vernevelaar. Het apparaatje zorgt ervoor dat water omgezet wordt in koude damp, waardoor je niet alleen vocht verspreid door je huis, maar ook geur. De eerste keer dat ik kennis maakte met een aroma diffuser was bij mijn kapper (waar het altijd heerlijk rook) en ik besloot er zelf eentje aan te schaffen vanwege alle voordelen. Hoe toevallig dat ik er toen eentje mocht testen van Geurwolkje!

Een voordeel van een aroma diffuser is dat het de luchtvochtigheid op peil houdt. Altijd heb ik al last gehad van droge ogen en een droge huid. Wat meer vocht in de lucht zou een oplossing kunnen zijn! Je kunt ervoor kiezen om de diffuser alleen te vullen met water, maar je kunt er ook een paar druppeltjes etherische olie aan toevoegen. Die naast de heerlijke geur, allerlei gezondheidsvoordelen kent.

Etherische olie

Iedere mama zal het herkennen, de geur van poepluiers, gekookte broccoli, melkflessen.. niet een hele fijne combi. Geurkaarsjes waren hier niet aan te slepen, maar toch werkte dit niet optimaal. Mijn diffuser zorgt ervoor dat mijn huis direct lekker ruikt. Iedereen die hier op bezoek komt zegt meteen dat het heerlijk ruikt in huis. Yes! Poepgeur verdwenen.

Maar welke geur kies je? Kijk je naar wat je lekker vindt of kijk je naar de mentale voordelen voor je gezin. Ons reukorgaan kan namelijk gelukshormonen in de hersenen stimuleren. Op de website van Geurwolkje heb je onwijs veel keus. Zo kan je eucalyptus gebruiken als je kindje (of jij zelf) verkouden is, sinaasappel als je wilt ontspannen of je een kindje hebt die niet zo goed slaapt en mandarijn als je je depressief voelt. Het verdampen van etherische oliΓ«n met een diffuser is milieuvriendelijk en niet schadelijk.

Last but not least, Geurwolkje heeft diverse diffusers in het assortiment waardoor er voor ieder interieur wat bij zit. Want dat is natuurlijk ook belangrijk. Ik koos voor de Original Nimbus 2.0 Diffuser, wat ook een nachtlampje is die steeds van kleur veranderd. Ideaal voor op Evy haar kamer dus. Je kunt een timer aanzetten op de diffuser, na die tijd gaat hij vanzelf uit.

Dit is een gesponsorde blogpost
102 Comments

Anke februari 23, 2020 at 7:10 am

Wat een leuke diffuser! Vind hem heel mooi staan! Ik heb al sinds ik kind ben zware astma en kan soms zonder specifieke reden het heel moeilijk krijgen in een kamer om te ademen, dus ben heel benieuwd naar dit toestel. Het lijkt me ook heel leuk om op zoek te gaan naar de geurtjes die het best hij ons (en ons nieuwe huisje waar we binnenkort naar gaan verhuizen) passen 😍 Veel plezier ermee!

Jacky februari 23, 2020 at 7:27 am

Leuk dat je meedoet! Ja het zou idd ook kunnen helpen bij astma heb ik gelezen. Duimen maar! πŸ€

Judith februari 23, 2020 at 7:13 am

Echt te gek en voor onze dochter Phileine echt perfect. Zij heeft last van astma en zo’n diffuser zorgt voor een een goede luchtvochtigheid in haar slaapkamer.

Jacky februari 23, 2020 at 7:27 am

Leuk dat je meedoet! πŸ€

Giulia (@bijmamathuis) februari 23, 2020 at 6:16 pm

Wat lijkt me dat inderdaad heerlijk, niet altijd die geur van hapjes of poepluiers haha! Al ben ik vooral ook benieuwd naar de gezondheidsvoordelen en hoop ik dat dit ons verkouden meisje een beetje zou kunnen helpen. Fingers crossed!

Jacky februari 24, 2020 at 1:59 pm

Bedankt voor je reactie en leuk dat je meedoet πŸ™‚

Carmen februari 26, 2020 at 8:18 pm

Hier worden mijn plantjes en ik heeel blij van!! πŸŒ±πŸ™πŸΌπŸ€πŸ˜

Stephanie februari 23, 2020 at 7:16 am

Ooooooeeee dit wil ik wel! Lijkt me een super goed idee voor op Sophie haar slaapkamer. Zou wat zijn als ze ineens gaat doorslapen πŸ™ˆ

Jacky februari 23, 2020 at 7:28 am

Haha nou wie weet is het de oplossing 😊 leuk dat je meedoet!

Eline februari 23, 2020 at 7:30 am

Wat een fijne winactie! Heb de diffusers van Geurwolkje al vaker voorbij zien komen en ben er erg benieuwd naar!

Joyce groen februari 23, 2020 at 7:31 am

Wat een leuke actie!
Ik heb sinds een aantal maanden astma en best wel zwaar ook. Dit zou super kunnen werken voor mij en tevens heeft mijn vriend al weken last van verkoudheid dit zou ook super kunnen werken bij hemπŸ₯°
Groetje !

Jacky februari 23, 2020 at 7:32 am

Leuk dat je meedoet 😊

Sharon februari 26, 2020 at 2:16 pm

Wat een super gave actie! Ik ga een gokje wagen. En wat heb je er een leuke blog over geschreven. Ik twijfelde al een tijdje maar ga er nu toch maar een aanschaffen! Één extra winnen voor bij onze dochter op haar kamer zou top zijn! En dan hopen dat het haar helpt lekker te slapen πŸ™πŸ» Vandaag is mijn verjaardag dus het zou een leuk cadeau zijn! 😁

Aline februari 23, 2020 at 7:37 am

Wauw!! Na vele verhalen Γ©n jouw blog nog benieuwder naar wat zon mooi geurwolkje voor mij zou kunnen betekenen in huis. Lijkt me heerlijk!

Jacky februari 23, 2020 at 9:22 am

Bedankt voor je reactie! En leuk dat je meedoet natuurlijk πŸ™‚

Ilona februari 24, 2020 at 7:33 am

Bedankt voor deze review! Gelijk even gespiekt naar de geurtjes want zoals je zegt met een baby in huis en de gebruikelijke poepluiers willen we allemaal graag iets anders ruiken. Buiten dit om zou het fijn zijn om de droge lucht weg te kunnen halen. Waag graag een kans mee

Jacky februari 24, 2020 at 2:02 pm

Duimen maar!!

Yvonne februari 23, 2020 at 7:39 am

Super leuke winactie! De diffuser zou hier heel welkom zijn. Over 2 weken ben ik uitgerekend van ons babymeisje en ik zou de diffuser graag op haar kamertje zetten. Fingers crossed!🀞🏻

Jacky februari 23, 2020 at 9:22 am

Wat een spannende tijd!

Larissa februari 23, 2020 at 7:41 am

Wat een mooie diffuser voor in huis en wat lijkt het mij heerlijk!! Hele leuk winactie zeg! πŸ€

Jacky februari 23, 2020 at 9:22 am

Leuk dat je meedoet!

Mabel februari 23, 2020 at 5:57 pm

HI HI HI dit is toch een te gekke winactie van @jackynobels 😍 HA HA HA ik ben dol op heerlijke AROMA ❀️ MAM @kaartj3 MAM ik weet zeker dat jij dit misschien ook gebruiken KAN πŸ˜„ THUIS THUIS THUIS dit komt goed van pas in mijn nieuwe HUIS 😊 STINKT STINKT STINKT met een diffuser ruikt het heerlijk dat is iets wat heel goed KLINKT 😍 MEUR MEUR MEUR met de diffuser van @geurwolkje heb je een heerlijke GEUR πŸ˜„ DANS DANS DANS uiteraard maak ik graag KANS 😊 GENIETEN GENIETEN GENIETEN van een heerlijke geur in huis is zeker een van mijn FAVORIETEN 😁 HI HI HI dit is toch heerlijk voor zowel een gezonde mama als BABY 😍 ZUSSEN ZUSSEN ZUSSEN @brittvanlingen en @puckvanlingen misschien zit er ook een beetje geluk voor jullie TUSSEN πŸ˜„ HΓ‰ HΓ‰ HΓ‰ ik zeg doe ook maar MEE ❀️ WIN WIN WIN genieten van een heerlijke geur in mijn nieuwe huis daar heb ik stiekem nu al zin IN πŸ™Œ

Jacky februari 24, 2020 at 1:59 pm

Leuk dat je meedoet!

Jackie februari 23, 2020 at 7:43 am

Ik kende je helemaal niet, maar wat een leuk blog! Ik doe zeker mee met de winactie!πŸ˜€

Jacky februari 23, 2020 at 9:22 am

Leuk !!

Anne-Marieke februari 23, 2020 at 7:43 am

Oh, dat zou super zijn! Misschien dat mijn huid dan een keer minder droog is! #skinhealth

Jacky februari 23, 2020 at 9:23 am

Leuk dat je meedoet!

Sanne februari 23, 2020 at 7:55 am

Ik ben al bekend met de voordelen van aromatherapie en zou deze supergraag winnen! Zit niet zo lekker in mijn vel en hoop dat dit wat ondersteuning kan bieden ☺️

Jacky februari 23, 2020 at 9:23 am

Dat zou zeker kunnen helpen. Duimen maar!

Monique Heijnen februari 23, 2020 at 7:59 am

1 mei gaan mijn vriend en ik samen wonen in ons nieuwe aangekochte paleisje. We kijken er enorm naar uit. Echter zijn wij beiden altijd enorm verkouden en is de neusspray onze grote vriend. Tuurlijk, super slecht om dit alsmaar te gebruiken maar als je gewoon letterlijk niet kan slapen na 2 nachten zonder te hebben gezeten en de dokter laat dit ook toe, dan doe je het toch maar. Tijd om iets nieuws te proberen en omdat ik dagelijks geurkaarsen aan heb, word ik ook erg blij hier van πŸ˜ŠπŸ€

Jacky februari 23, 2020 at 9:23 am

Wat leuk dat jullie gaan samenwonen. Duimen maar!

Mirjam Zwaan februari 23, 2020 at 8:05 am

Lijkt mij heel fijn voor de kamer van ons zoontje. Misschien helpt dat tegen de verkoudheid die maar niet weggaatπŸ™ˆ

Jacky februari 23, 2020 at 9:24 am

Lastig he die verkoudheid. Leuk dat je meedoet!

Mellany Loonen februari 23, 2020 at 8:20 am

Ik wil al een hele tijd een geurwolkje en na het lezen van jouw blog al helemaal! Heel herkenbaar idd al die luchtjes haha πŸ™ˆ Lijkt me heerlijk voor de luchtvochtigheid en natuurlijk voor de lekkere geur!

Jacky februari 23, 2020 at 9:24 am

Bedankt voor je reactie en leuk dat je meedoet πŸ™‚

Marlinde februari 23, 2020 at 8:20 am

Ik heb er al een in de woonkamer, maar zou zo ontzettend graag er een in de slaapkamer willen van ons kindje. Ze hoest veel als ze slaapt.. en dat zal het vast positief beinvloeden!! Het is een fantastisch product

Jacky februari 23, 2020 at 9:24 am

Wat zielig dat ze zoveel hoest! Leuk dat je meedoet en dat je er al eentje hebt natuurlijk πŸ™‚

Willemieke februari 23, 2020 at 8:31 am

Dit lijkt me zo fijn voor mijn huid die ontzettend droog is en in de winter altijd zo verschrikkelijk jeukt. Soms krab ik tot bloedens toe πŸ™ˆ Ben benieuwd of een geurwolkje hierbij kan helpen! Ik denk dat mijn zoontje van bijna 1 jaar hem ook fantastisch zal vinden 😬 Duimen maar!

Jacky februari 23, 2020 at 9:25 am

Oei dat is heftig! Goed dat je meedoet met de winactie πŸ™‚

Shana Vanhoof februari 23, 2020 at 8:34 am

Wauw zo tof ❀️ dit wil ik echt al lang πŸ€πŸ‘πŸ€πŸ‘ duimen maar

Jacky februari 23, 2020 at 9:25 am

Leuk dat je meedoet!

Daphne kerkdijk februari 23, 2020 at 10:02 am

Superleuk deze actie! En fijne blog😊Ons aapie kan hier veel baat bij hebben denk ik, aangezien ze zoveel hoest en continu verkouden is. En ook goed voor deze mommy haar nachtrust. πŸ˜‚ dus ja! Heel graag

Jacky februari 23, 2020 at 12:54 pm

Wat zielig is dat! Goed dat je meedoet

Linda februari 23, 2020 at 8:37 am

Wat een leuk ding! Het ruikt heerlijk. Dankzij jouw blog weet ik nu ook dat het goed kan zijn voor je gezondheid, dat wist ik nog niet. πŸ–€ Doe via Instagram ook mee aan de winactie

Jacky februari 23, 2020 at 9:25 am

Leuk dat je meedoet en bedankt voor je reactie πŸ™‚

Lucia februari 23, 2020 at 8:38 am

Heeerlijk😍 en staat ook nog eens mooi in je woonkamer!

Jacky februari 23, 2020 at 9:26 am

Dat zeker! Leuk dat je meedoet πŸ™‚

amandavdpluijm89 februari 23, 2020 at 9:44 am

Wat een leuke blog en wat een heerlijk ding zo’n geurwolkje! Lijkt me super om er een te winnen en zou in alle kamers van ons huis benut worden! Bijvoorbeeld bij onze kleine als hij verkouden is, in de badkamer voor heerlijk ontspannen in bad of in de woonkamer voor een fijne winteravond of een romantisch avondje samen πŸ˜‰ ik ga duimen!

Jacky februari 23, 2020 at 12:53 pm

Bedankt voor je leuke reactie πŸ™‚

Marisa februari 23, 2020 at 9:48 am

Mijn zangdocent heeft er ook altijd zo eentje staan op het bureau van haar kamer. Zo heerlijk! Ik wilde altijd nog kijken voor zo’n ding. Zeker nu ik hoor dat kindjes er ook beter door kunnen slapen, laat maar doorkomen dus πŸ˜‰

Jacky februari 23, 2020 at 12:53 pm

Ja zo fijn zo’n diffuser! Leuk dat je meedoet

Chanta februari 23, 2020 at 9:48 am

Wauw, wat een gave diffuser. Ideaal voor ons pas geboren zoontje!

Jacky februari 23, 2020 at 12:53 pm

Gefeliciteerd!!

Ida februari 23, 2020 at 10:26 am

Wat lijkt me dat een ideaal ding! Nog 10 weekjes en dan verwachten wij ons eerste kindje.

Jacky februari 23, 2020 at 12:54 pm

Zo spannend!!

Sabine februari 23, 2020 at 10:38 am

Wat een onwijs leuke winactie! En toen ik de fotootjes zag bij deze actie dacht ik ohja, gisteravond had je nog zo’n foto waarbij evy maar die mand op haar hoofd had gezet zodat je haar hoofdje niet zag haha! Leuk fotogeniek is ze wel. Vandaag laat ik maar even mijn huis lekker ruiken als ik eens die havermout taart met citroen en maanzaad ga bakken.

Jacky februari 23, 2020 at 12:55 pm

Haha ja klopt, dat was een foto voor deze samenwerking!

Jorissa februari 23, 2020 at 11:32 am

Wat schrijf je leuk! Jouw ervaring heeft mij erg nieuwsgierig gemaakt en ik die dan ook graag mee. Ik ben onlangs verhuisd naar een woning die, ondanks dat het huis inmiddels 2 keer geverfd is, nog steeds een lichte rooklucht hangt. Alle tips en adviezen heb ik al geprobeerd (zo staan bijna overal in huis bakjes azijn, geurstokjes, gaan elke dag overal de ramen open etc) maar het wil niet baten. Om die reden (en de droge lucht die hier hangt) doe ik graag mee. Hoe fijn zou het zijn als ik van mijn huis een thuis kan maken?? Fingers crossed 🀞🏻

Jacky februari 23, 2020 at 12:55 pm

Dankjewel! Wat vervelend lijkt me dat. Duimen maar!

Franchis februari 23, 2020 at 11:49 am

Ik doe graag mee met de winactie. Al veel geprobeerd om geurtjes te bestrijden. Nu met een kindje erbij is het fijn om een frisse vochtige lucht in huis te hebben. En zou fijn zijn om het te testen! πŸ™‚

Jacky februari 23, 2020 at 12:55 pm

Leuk dat je meedoet!

Brenda Linnenbank februari 23, 2020 at 12:22 pm

Wat een gave giveaway! Gisteren zei ik tegen mijn partner, ik wil een diffuser. Nu helemaal, aangezien ik 2 zieke kindjes thuis heb en zelf ook verkouden ben. Ben ook benieuwd of het helpt voor mijn bronchitis. Lees tegenwoordig best positieve ervaringen over etherische oliΓ«n. Hoop dat jij nog veel plezier en voordelen hebt van de diffuser. Denk dat dat wel goed komt.

Liefs,
B.

Jacky februari 23, 2020 at 12:56 pm

Een diffuser zou echt fijn zijn voor jullie denk ik. Leuk dat je meedoet!

Rinette februari 23, 2020 at 1:07 pm

Oh wow, ik wist niet dat het ook kon helpen bij verkoudheid! M’n zoontje is vaak verkouden en heeft daar vooral bij het inslapen last van. Hij moet dan zo hard hoesten dat hij weer wakker wordt. Misschien dat dit een uitkomst is! πŸ™‚

Tamara Weijs februari 23, 2020 at 3:10 pm

Gave winactie! Lijkt me echt een hee fijn ding 😊 we hebben net een β€˜nieuw’ huis gekocht waar de lucht echt nog niet top is door de vorige bewoner.. dus zou heel goed van pas komen!

Marleen februari 23, 2020 at 8:41 pm

Je ziet het geurwolkje heel veel op sociaal media. Soms tot het irritante aan toe. Maar toch ben ik heel benieuwd. Want zoals vanavond als ik weer een uur Juul (mijn dochter van 10 mnd) in slaap probeer te krijgen. Denk ik.. zou zoiets helpen. Omdat ik het moederschap bewust alleen doe, ben ik soms op, afgebrand en uitgeblust, wat energie opdoen door olie…. klinkt als ; β€œik moet dat hebbenβ€œ. Dus ik doe graag mee met deze winactie. En ik hoop oprecht met heel mijn hart dat het geluk aan mijn zijde is.
Liefs!
Marleen
IG: by_marleen

Jacky februari 24, 2020 at 2:00 pm

Wat heftig voor je!

Debby februari 26, 2020 at 10:29 am

Heerlijk zeg zo’n geurwolkje en voor meerdere doeleinden. Ik ben wel benieuwd naar de sinaasappel en eucalyptus geur. Eucalyptus voor ontspanning en sinaasappel voor meer slaap bij m’n zoontje. Wat lijkt het me fijn om niet meer elke dag een scheut eucalyptus allesreiniger van Ajax door de gootsteen te spoelen voor een fijn geurtje haha!

Romy februari 23, 2020 at 9:08 pm

Wat lijkt me dat een mooi product! Mn dochtertje van 16 maanden slaapt nog steeds niet door en droomt nu sinds een tijdje ook veel, zo sneu! Zou zo fijn zijn als ze eindelijk een goede nachtrust heeft!

Jacky februari 24, 2020 at 2:01 pm

Wat vermoeiend voor jullie. Hier ook nog niet hoor met 18 mnd. Goed dat je meedoet met de winactie!

Marloes februari 23, 2020 at 9:20 pm

Leuke winactie, ben al een tijdje erg benieuwd naar zo’n diffuser van geurwolkje, ik zie ze steeds voorbij komen. Daarom doe ik graag mee om er één te kunnen winnen!

Jacky februari 24, 2020 at 2:01 pm

Leuk dat je meedoet!

Janneke februari 23, 2020 at 9:26 pm

Wat een gave winactie! Ik heb in de winter een erg droge huid en vaak last van verkoudheid. Zo fijn om dat met geurwolkje te kunnen verhelpen!

Jacky februari 24, 2020 at 2:01 pm

Dat zou zeker kunnen helpen ja! Leuk dat je meedoet

Karin februari 23, 2020 at 9:40 pm

Super toffe winactie! Ben al een tijdje aan het rondkijken naar een diffuser en geurwolkje staat hoog op mijn lijstje!!!

Jacky februari 24, 2020 at 2:01 pm

Leuk dat je meedoet!

Suzanne Tom februari 24, 2020 at 5:46 am

Zo’n geurwolkje lijkt me zΓ³ fijn! Ik houd van heerlijke geurtjes in huis. Geurkaarsen zijn hier inderdaad niet aan te slepen maar doen niet voldoende hun werk bij poepluiers en vieze luchtjes na het koken bijvoorbeeld. Ook werken wij beide onregelmatig, waaronder beide nachtdiensten, en hebben wij een klein mopje thuis.Een heerlijke geur die dan kan helpen bij een goede nachtrust zou echt ideaal zijn! En hij ziet er natuurlijk prachtig uit. Duimen maar! 🀞🏼

Jacky februari 24, 2020 at 2:02 pm

Leuk dat je meedoet!

Melissa Maaskant - den Hertog februari 24, 2020 at 5:54 am

Wat een fijne blog heb je erover geschreven. Met 3 kinderen is huis is een zuivere lucht heel belangrijk. Daarom hoop ik hem ook te winnen. Wij zelf hebben alleen wat roosters en een achterdeur die open kan. Dus zo heel veel schone lucht komt er niet in huis. En die lekkere oliΓ«n lijken mij super fijn met een kater in huis en ook nog een baby in de luiers. Zelf ben ik ook in april jarig en zou dit graag willen winnen dus!

Jacky februari 24, 2020 at 2:02 pm

Duimen maar!!

Annemiek van Zon februari 24, 2020 at 9:28 am

Wat een fijne winactie. Met dit regenachtige weer lekker cocoonen in huis en wachten op de lente.

Jacky februari 24, 2020 at 2:02 pm

Heerlijk he! Leuk dat je meedoet

Joyce sluijk februari 24, 2020 at 10:11 pm

Oh dit wil ik zo graag 😍 voor mijn gezondheid (reuma, en rest verschijnselen van het GBS) zou ik dit zo graag willen proberen. En voor mijn kleine meisje is dit toch ook heerlijk voor rust en de snottige dagen! πŸ€πŸ€

Priscilla februari 25, 2020 at 1:44 pm

Heel graag winnen! Kindje sinds januari ziek en ben ten einde raad! Dit zal haar vast helpen!

Lise februari 25, 2020 at 1:54 pm

Wat een mooie verstuiver! Met zo eentje zou ik ook super blij zijn! πŸ™‚

Sandra februari 25, 2020 at 7:25 pm

Wat lijkt mij dit toch fijn om te winnen. Na vele keelontstekingen, slapeloze nachten ( al 2 jaar )..En paniekaanvallen, zal dit heel fijn zijn!β™‘. En ookal win ik niet, dan ga ik hem kopen! Want het is prachtiggggβ™‘ en Zo fijn!!

Aukje februari 25, 2020 at 8:06 pm

Lijkt me super fijn. Onze kleine meid is vaak verkouden. Misschien is dit de oplossing.

Franciska februari 25, 2020 at 8:07 pm

Wat een leuke actie. Ik heb er idd al meer over gehoord en het lijkt me gaaf om te winnen en uit te proberen. We hebben sinds kort wen buikslaper, ons meisje is morgen 10 weken. Ik vind het allemaal erg spannend, ik was vroeger ook een buikslaper….. super leuk initiatief weerπŸ₯°πŸ’•πŸŽ‰πŸ₯³

Marloes februari 25, 2020 at 11:14 pm

Super leuke winactie. Wil al heel lang een aroma diffuser, lijkt mij top om te kijken welke oliΓ«n wat doen! X

Elzemieke februari 26, 2020 at 6:24 am

Wat een mooie diffuser en interessante blog! Ik ben hier onwijs benieuwd naar. Ik woon net in mijn nieuwe huisje en heb altijd al veel last van droge ogen. Daarnaast lees ik dat het ook kan helpen bij astma, wat superfijn zou zijn!

Sjoukje februari 26, 2020 at 6:36 am

Sinds kort bekent met het geurwolkje. Wat ziet het er mooi uit en het lijkt me heerlijk. De geurstokjes zijn niet aan te slepen hier met een kind, katten en een droge lucht in huis.

Bedankt voor je blog, ik weet nu zeker dat ik er 1 wil β™‘

Jeannette februari 26, 2020 at 6:45 am

Wat lijkt me dit een fijn product. Al wel eens eerder in verdiept maar nu ben ik overstag. Ik heb er al voor mn zusje haar verjaardag besteld, hopen dat ik er 1 win zodat we er allebei van kunnen genieten 😊

Nurcihan februari 26, 2020 at 8:35 am

Wat een supergave winactie. Ben getagd door mijn zusje en ben wel heel nieuwsgierig geworden. Daarom doe ik graag mee met deze winactie☺️

Suzanne februari 26, 2020 at 9:10 am

Ze zijn echt prachtig ! Het lijkt me heerlijk om alle verschillende geuren eens te proberen en dan de keuzes qua stijl. Voor iedereen is er wel wat! Ik hoop dat er nog veel winacties komen. T lijkt me er leuk om te winnen πŸ™‚

Isabel februari 26, 2020 at 10:29 am

Oh dit lijkt me echt heerlijk met een kleintje op komst! Savonds lekker ontspannen met het geurwolkje of af en toe aanzetten op de babykamer! πŸ’›βœ¨
Liefs Isabel (wonenmet3)

Anne Haeck februari 26, 2020 at 2:37 pm

Super leuke winactie! Ik droom al zo lang van zo’n geurwolkje! 😍

Ellen februari 26, 2020 at 5:37 pm

Super leuk! Lijkt me HEERLIJK om in huis te hebben en erg goed voor mn zoontje, hij is geboren met aangeboren staar waardoor hij nu een contactlens in zijn oog heeft van +29.. sinds het koud is geworden en de verwarming thuis aanstaat merken we het direct.. zijn oogje wordt droog en daardoor helemaal rood en doet erg veel pijn omdat het te droog wordt voor de lens.. drama om de lens eruit te halen natuurlijk..
Misschien helpt dit heel goed voor zijn oogje !

Daarbij natuurlijk heerlijk om zo je huis een lekkere geur te geven.

Carola Groenendaal februari 26, 2020 at 6:16 pm

Mijn man zegt al een tijdje dat we eens moeten kijken naar een luchtbevochtiger voor op de kamer van onze dreumes, maar dit lijkt me helemaal geweldig! Ziet er heel stijlvol uit en ik hou wel van een lekkere geur!

Amy februari 26, 2020 at 6:30 pm

Een geurwolkje zou echt een uitvinding voor mij zijn! Heb vooral β€˜s avonds altijd een verstopte neus, heeel irritant.. Ik hoop dat een geurwolkje met bijvoorbeeld eucalyptus helpt. Daarnaast ben ik ook schoonheidsspecialiste met een eigen salon en ook daarvoor zal ik het vaak gaan gebruiken! 😍

Elise februari 26, 2020 at 9:43 pm

Hi! Leuk geschreven! Ik heb heeeeeel benieuwd naar het de diffuser. Ik heb hem al een paar keer voorbij zien komen en ben heel benieuwd of het ook wat voor ons is β™‘ Liefs!

Charlotte februari 27, 2020 at 1:17 pm

Eindelijke een mooie diffuser met heerlijk geurende oliΓ«n πŸ₯³

Willy Nijssen februari 29, 2020 at 11:08 am

Ik heb al een een tijdje het plan om een diffuser aan te schaffen, ik loot echt heeel graag mee!!

Comments are closed.

Close