8x GEZOND ijs!

Ijs kan altijd, daar zijn we het natuurlijk allemaal mee eens. Zeker als dat ijs gezond is (suikervrij én zonder kunstmatige toevoegingen). Maar als het bloedheet is, dan smaakt gezond ijs toch net wat beter. Hieronder verzamelde ik mijn 8 lekkerste ijs recepten voor jullie!

1. 2 ingrediënten suikervrij ijs

Een schaaltje roomijs op een warme dag is natuurlijk heerlijk. Helaas weten we dat roomijs veel calorieën bevat. Af en toe kan dat best. Maar we kunnen ijs ook heel gemakkelijk zelf maken met maar 2 ingrediënten!

Ga naar het recept!

2. Avocado-kokos ijs

Dit romige avocado-kokos ijs maak je met maar een paar ingrediënten, zonder ijsmachine! De romige structuur, waardoor het net lijkt alsof je echt roomijs eet, krijg je door de combinatie van avocado en kokosmelk. Het enige nadeel is dat je wel even geduld moet hebben als het ijs in de vriezer staat, maar geloof me, het is het wachten waard!

Ga naar het recept!

3. Chocolade havermoutcups met KARAMEL IJS

havermout cups met karamel ijs

Ijs als ontbijt? Ja zeker! Voor deze chocolade havermoutcups met karamel ijs kom jij direct je bed uit. Beloofd! De cups zijn leuk voor een uitgebreid ontbijtje, lekker voor jezelf als snack, maar ook heerlijk voor het paasontbijt.

Het karamel ijs is natuurlijk een beetje een cheat, maar dat de cups gemaakt zijn van havermout en gezoet met honing maakt het toch weer een beetje goed toch? Bovendien mogen we best eens genieten van dit heerlijke ijs!

Ga naar het recept!

4. Bounty ijs

Deze zomer maak ik regelmatig zelf ijs, want je weet precies wat er in zit en het leuke is dat je zelf je eigen smaken kunt bepalen. Waarom ijs in de winkel kopen als je met maar 5 ingrediënten, binnen no-time gezond ijs op tafel zet?

Ga naar het recept!

5. Mango-kokos ijs

Ja het wordt nog beter, want dit ijs maak je met maar 4 ingrediënten! Binnen no-time zet je gezond ijs helemaal zelf op tafel! Mango en kokos is heerlijk voor de zomer.

Ga naar het recept!

6. Kwarktaart ijsjes

Processed with VSCO with f2 preset

Wist je dat je heel makkelijk zelf ijsjes kunt maken, die niet bomvol suiker zitten? Deze ijsjes zien er ook nog eens leuker uit dan de ijsjes in de winkel. En die koekjes aan de onderkant.. super lekker!!

Ga naar het recept!

7. Frozen yoghurt cake

Wat mij betreft kan ijs iedere dag. In de zomer is een ijsje natuurlijk extra lekker. Het wordt nog beter als je weet dat er super veel fruit in je ijs zit verstopt! Altijd leuk om je fruit op deze manier binnen te krijgen. Ook leuk voor kids of voor op een feestje!

Ga naar het recept!

8. Frozen yoghurt cake 2.0

ls de zomer in aantocht is kan ik niet genoeg krijgen van zomerse gerechten. Na het vorige recept is het tijd voor een nieuwe variant, met pindakaas en cookies! Heerlijk voor het warme weer.

Ga naar het recept!
Close