8x cadeau tips eerste verjaardag

Wat moet je geven aan een kindje dat 1 jaar wordt, of wat moet je op het verlanglijstje zetten van jouw kindje? Hieronder deel ik mijn 8 tips.

Evy is net 1 jaar geworden en iedereen vroeg wat ze wilde hebben. Erg lastig en ik denk dat de meeste mama’s dit wel met me eens zijn. Want je kindje heeft nou eenmaal alles al. Dus de afgelopen weken heb ik een verlanglijstje gemaakt, gedeeld met de familie en nu deel ik hem ook met jullie.

  1. Abonnement van de favoriete activiteit van je kindje. Op het lijstje van Evy stond een zwembad abonnement en een dierentuin abonnement. Heel nuttig én heel erg leuk! Beide heeft ze gekregen voor haar eerste verjaardag.
  2. Leuk servies. Leren eten staat toch wel centraal op deze leeftijd en daarom vind ik het leuk als je kindje altijd een leuk bordje heeft om van te eten of een beker om uit te drinken. Zelf vind ik de leopard servies van liewood heel erg leuk! Het laatste setje heeft Evy ook gekregen voor haar verjaardag.
  3. Cadeaubon van je favoriete webshop. Én dan heb ik het over kleding, want het tempo waarop je kleding moet kopen voor die kleintjes is niet te doen. Of juist wel want we houden niet op met kopen.. al die kleertjes zijn nou eenmaal te schattig. Hoe dan ook, die cadeaubon van je favoriete webshop komt altijd van pas!
  4. Wobbelboard. Deze kennen alle mama’s vast wel. Een aardige investering, net als nummer 5, maar dan heb je ook wel iets waar ze hun hele kindertijd wat aan hebben.
  5. Ballenbak. Even de vraag of je zin hebt om de hele dag ballen te rapen of op je bek te gaan over een bal. Maar je kindje gaat natuurlijk altijd voor, dus heb ik dit ook op het lijstje gezet. Geweldig toch een ballenbak in huis !? Evy heeft een ballenbak van opa en oma gekregen.
  6. Houten duurzaam speelgoed. Denk aan een leuke houten loopkar, blokken of een grimms rainbow. Goed voor de ontwikkeling én het staat leuk in huis. Beter dan al dat hysterische speelgoed waar je al te veel van hebt (en tijdens de zwangerschap zei het niet in huis te halen voor je kindje 😉 ). Evy heeft een houten loopkar gekregen van Little Dutch en een Grimms rainbow.
  7. Fotoshoot. Een fotoshoot laten doen vind ik zelf altijd geweldig, je kindje groeit zo snel en dat moet natuurlijk allemaal goed vastgelegd worden. Super leuk is het dan ook om een fotoshoot te krijgen of te geven.
  8. Last but not least, boeken! Wat mij betreft kan een kind niet genoeg boeken hebben. Het lezen van boeken is super goed voor de ontwikkeling van kinderen én de meeste kinderboekjes kan je scoren voor een leuk prijsje.

Heb jij nog een ultieme verjaardagstip die ontbreekt? Laat het weten in de comments!
Close