5x beleg voor op je toast

5x beleg voor op je toast

Je grijpt toch al snel naar je oude en vertrouwde beleg, maar hoe leuk is het om regelmatig te varieren? Daarom hier 5x beleg voor op je toast, zoet én hartig. Zodat je eens wat vaker kunt varieren en natuurlijk ook handig met de paasmaaltijden die eraan komen.

Deze geroosterde broodjes maakte ik met het prachtige broodrooster van Russell Hobbs uit de Colours Plus+ serie.

1. Toast met pesto, serranoham en basilicum

Een heerlijke smaakvolle combinatie. Rooster een boterham en smeer de boterham eerst in met pesto, leg er een plakje serranoham op en maak af met een blaadje basilicum.

2. Toast met roomkaas, zalm en komkommer

Een combinatie die we allemaal wel kennen, maar hij blijft lekker! Rooster een boterham en smeer de geroosterde boterham in met roomkaas. Gevolgd door wat zalm en plakjes komkommer. Je kunt het geheel nog op smaak maken met peper en zout.

3. Toast met jam, brie en noten

De combinatie van de zoete jam met de hartige brie en noten is heerlijk! Rooster een boterham en smeer in met jam naar keuze. Leg er wat plakjes brie op en maak af met wat gehakte noten.

4. Toast met nutella en banaan

Een zoete variant is altijd lekker! En al helemaal als het te maken heeft met nutella. Rooster een boterham en besmeer met nutella. Verdeel de plakjes banaan over de nutella.

5. Toast met avocado en ei

Een bekende die niet in het lijstje mag ontbreken wat mij betreft. Avocado en ei blijft een favoriet. Rooster een boterham en kook 1 ei. Schil en ontpit een halve avocado en prak fijn in een schaaltje. Dit smeer je op je geroosterde boterham. Leg daar vervolgens plakjes ei op en maak af met zout en peper.

Dat waren mijn 5 favorieten. Wat is jouw favoriete toast-beleg?

Dit is een gesponsorde blogpost
Close