Crispy chicken-mango wrap

Ik ben groot fan van kipnuggets. Maar stiekem vind ik deze krokante kip veel lekkerder, want door cornflakes te gebruiken worden ze nog veel krokanter! Stop ze in een wrap, samen met mango en wat sla en je hebt een verantwoorde, lekkere en snelle maaltijd!

Wat heb je nodig (voor 2 personen)?

  • 1 kipfilet
  • 30 gr tarwe bloem
  • 40 gr cornflakes
  • 1 ei
  • Rucola
  • 4 el chilisaus
  • Peper en zout
  • 2 volkoren tortilla’s
  • 1 mango

Hoe maak je het?

  • Zet 3 schaaltjes klaar met bloem, cornflakes en een losgeklopt ei
  • Breek met je handen de cornflakes in kleinere stukjes en meng er wat zout en peper naar smaak door
  • Snijd de kipfilet in grote stukken
  • Haal de kipfilet als eerst door de bloem, daarna door het ei en als laatst door de cornflakes
  • Bak de kipfilet 15 minuten in de airfryer en 30 minuten in de oven, op 180 graden
  • Warm de tortilla’s op zoals aangegeven op de verpakking en smeer ze daarna in met chilisaus
  • Verdeel de rucola over de wraps, gevolgd door de mango in stukjes en als laatst de kip

Per wrap:
Calorieën: 466
Vet: 10,9 gram
Koolhydraten: 60 gram
Eiwitten: 30,6 gram
Vezels: 1,7 gram